top of page
Search
  • Writer's pictureMarthe Nyvoll

Prisøkning på fototjenester

Fra og med januar 2023 har prisene på mine fototjenester økt. Som regel er ikke dette noe som er hyggelig lesing når man er en kunde, men jeg skal gå gjennom hvorfor jeg har besluttet å øke prisene mine i 2023. Å jobbe som selvstendig næringsdrivende betyr at man stadig må regulere prisene sine ut fra flere ulike faktorer. At jeg øker prisene mine i år kommer av flere ulike grunner, deriblant disse tre:

1. Prisene økes for å holde tritt med de økte levekostnadene vi har fått med økte renteutgifter og generelle prisøkninger i samfunnet. Prisene på mindre aktører må også økes for å holde tritt med resten av livets karusell.


2. Prisene økes for å kunne realisere fremtidige investeringer og prosjekter. For eksempel har jeg et kamera som lever på sitt tredje år. Det har vært i bruk nesten hver eneste dag i tre år, og til tross for at det enda er et knallgodt kamera så er tiden inne for en oppgradering. Jeg har også planer om å kjøpe flere linser samt bytte ut noen av de jeg har, investere i ny drone og mer. Jeg har mange planer på blokka, jeg må bare se an hva jeg får til å realisere!


3. Jeg har hatt de samme prisene i to år nå, og i løpet av de siste to årene har jeg fått økt kompetanse innen arbeidsfeltet og mye ny erfaring. Denne kompetansen og erfaringen er til fordel for alle mine kunder, og skal også kompenseres for, på lik linje med utdanning eller kursing.


I snitt har jeg økt prisene mine med 10%. Noen priser har ikke økt i det hele tatt, mens andre har blitt rundet opp til over 10% for å få en avrundet pris. Sånn sett går prisene opp i opp. Om du ønsker å sjekke ut hva fototjenestene mine koster, så finner du disse her: https://www.nyvollfilmogfoto.com/prices


Ha en flott dag!

Marthe

318 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page