top of page

Bryllup
(ledig kapasitet vår og høst 2024)

Bryllupsfotografering

Hvem velger du med deg som fotograf på den viktigste dagen i ditt liv? En bryllupsfotograf skal forevige de flotte øyeblikkene gjennom dagen deres og sørge for at dere kan slappe av og ha det gøy mens det hele foregår. 

Jeg kan love deg jeg føler meg beæret hver gang jeg får være med på bryllup, uansett hvor kort eller lenge jeg er tilstede! Det er den fineste dagen i livet deres, og min oppgave er å bidra til å gjøre dagen (om mulig) enda bedre. 

Som fotograf tilbyr jeg ulike pakker i anledning den store dagen deres. Felles for alle pakkene er at planleggingsmøte og bestillingsmøte er inkludert i prisen, og at bildene leveres som høyoppløselige bildefiler som dere forvalter slik dere selv ønsker. Før bryllupsdagen møtes vi for å planlegge hvordan fotograferingen skal foregå, hvilke øyeblikk som er essensielle å få med seg og vi går gjennom forventningsavklaring. Etter bryllupet leverer jeg bildefilene digitalt på minnepenn. Jeg bidrar gjerne med tips om hvor det er fint å printe ut bilder eller bestille album. 

Jeg befinner meg i Hammerfest, men jeg fotograferer der jeg er ønsket så lenge reiseveien betales av kunden. Ser du for deg et klassisk kirkebryllup eller noe som er utenom det vanlige? Jeg følger ingen faste rammer, og er sulten på å prøve ut nye ting. De beste bildene er de som gjenspeiler foreningen av de som gifter seg. Har du noe spesielt i tankene? Det er desto bedre! 

I høysesong (sommermånedene juni - juli - august) påtar jeg meg kun heldagsbryllup. Jeg tar gjerne halvdagsbryllup andre tidspunkter på året.

Høres dette interessant ut? 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, og forbered gjerne noen spørsmål før samtalen. På den måten vil vi ha best mulig forutsetninger for å få tatt de beste bildene på bryllupsdagen deres!

Med vennlig hilsen Marthe 

Skj 2023-02083.JPG

Heldagsfotografering

Fotografering fra morgen til kveld. Totalt 10 timer fra start til slutt. Jeg er med fra forberedelser, gjennom vielsen, bryllupsbildene, nervene før middag og festen. Samtidig som alt foregår fanger jeg opp bryllupsdetaljene. Min dag slutter omtrent når gjestene kommer dypere i glassene, da er det best å la festen gå sin gang uten dokumentering. 

Fotograferingen inkluderer 300 bildefiler levert på minnepenn i en egen bryllupspakke som reflekterer hvordan jeg kjenner dere som par etter å ha tilbrakt en hel dag sammen med dere *. 

Skj 2023-00152.JPG

25.000

kr

Halvdagsfotografering

Fotografering fra forberedelser til bryllupsbilder. Totalt 5 timer fra start til slutt. Jeg er med fra bruden sitter hos frisøren, i vielsen og til bryllupsbildene er tatt. Morgenforberedelsene kan ikke byttes ut med kveldsaktiviteter som eksempelvis middag. 

Halvdagsfotografering er i utgangspunktet ikke tilgjengelig i høysesong (juni - september), siden jeg i den perioden prioriterer å påta meg heldagsfotograferinger).

Fotograferingen inkluderer 150 bildefiler levert på minnepenn i en egen bryllupspakke som reflekterer hvordan jeg kjenner dere som par etter å ha tilbrakt en halv dag sammen med dere. 

Skj 2023-04230.JPG

18.000

kr

Hvem er jeg som bryllupsfotograf?

Som fotograf er jeg spontan og dokumenterende. Som regel synes jeg ikke dårlig vær og uforutsette hendelser er negativt - jeg er her for å gjenspeile hvordan dagen deres utspilte seg akkurat slik den utspilte seg, dårlig vær og alt. Jeg ser ikke etter det perfekte, men det ekte. Hvis du kjenner deg igjen i å være en person som "goes with the flow" så vil vi med sikkerhet klaffe. Regn? Det kan bli kule bilder! Vind? Det kan bli kule bilder! Snøstorm? Det kan bli kule bilder! Vi bor i nord så solskinnsdager bestilles med forbehold. Generelt opererer jeg med senka skuldre vel vitende om at vi får tatt flotte bilder så lenge vi har humøret med oss!

 

Forbered dere på de ekte og store smilene, barn med kake over hele kjolen sin og komiske "behind the scenes" bilder av forloveden som med iver prøver å få liv i sløret til bruden på bildene. Jeg fanger det fine, og alt som skjer rundt. Jeg er ingen merittert bryllupsfotograf, noe som også gjenspeiles i prisene mine. For hvert bryllup jeg får blir jeg noen erfaringer rikere, og jeg tar mitt bidrag på dagen deres med største alvor. 

Skj 2023-09765.JPG

Spørsmål og svar

Det er normalt å ha mange spørsmål i anledning ens egen bryllupsfotografering, og de fleste besvares i kontrakten vi underskriver når fotograferingen bookes. 

Her er noen spørsmål du kan få svar på her og nå

Reiser du? Ja, så fremst jeg har anledning og dere dekker reisekostnadene så reiser jeg gjerne i anledning deres bryllup. Så spennnede!

Når bør jeg bestille fotograf? Om du gifter deg i juni - september anbefaler jeg å booke tid 6-12 måneder før tiden. Noen ønsker å booke mellom 1 og 2 år frem i tid, men det er vanskelig for meg som fotograf å forutse hvordan mitt liv ser ut så langt frem i tid. Jeg låser ingen datoer over 1 år frem i tid av hensyn til eget liv siden jeg ikke lever av å være bryllupsfotograf. 

Hvorfor koster en fotograf så mye? Mange tenker at en fotograf sin jobb er ferdig når hen drar hjem for dagen, men det er langt fra sannheten. I de fleste tilfeller utgjør selve fotograferingen 1/4 av jobben. Bestiller du meg for en hel dag med fotografering så vil jeg bruke mellom 3 og 5 hele arbeidsdager totalt på forarbeid, fotografering og etterarbeid. Jeg må ta betalt for timene du ikke ser meg jobbe også. 

Vil du passe som fotograf for oss? Når du skal velge deg en bryllupsfotograf er det spesielt to faktorer du må tenke på. Den første er: liker du bildestilen til fotografen? Det finner du ut av gjennom å lete opp fotografen på sosiale medier og sjekke ut portfolien til vedkommende. Den andre faktoren er: hvordan er kjemien? Fotografering er overraskende intimt, noe som gjør det utrolig gøy når kjemien stemmer og som kan gjøre det veldig rart om kjemien ikke er tilstede. Avtal gjerne et møte med meg så vi kan avgjøre om vi er en god match for hverandre!

Pristillegg

Pristillegg

Ønsker du å fortsette litt lengre med fotograferingen, eller kjøpe noen ekstra bilder utover de bildene som er inkludert i fotograferingen?

Dette er pristilleggene:

  • + 5 ekstra bilder levert 750,- 
     

  • + hver nye påstarta halvtime 1000,-

Skjerm MogS-04148.JPG

* Informasjon

* Jeg påtar meg kun heldagsfotografering i helger i juni, juli og august sommeren 2024. Halvdagsfotografering kan vurderes i hverdager i sommermånedene, og helgene vår og høst.

* Jeg leverer ingen printprodukter eller fotoalbum. Dere som kunde får tilgang på filene digitalt, og står fritt til å bestille fotoprodukter slik dere selv ønsker. Om dere ønsker, så kan jeg gjerne veie inn med tips om fotoleverandører som jeg har erfaring med. 

bottom of page