top of page
redigert-05685.jpg

OM MEG

Mitt navn er Marthe. Jeg er en fotograf som bor i Hammerfest, i Finnmark fylke. Her har jeg vokst opp, og jeg bor her med samboer og våre to hunder. Jeg har jobbet som fotograf siden sommeren 2019, og gikk fulltid inn i fotograferingen i august 2021 når denne hobbyen ikke var "bare en hobby" lengre. 

Jeg liker å beskrive meg selv som en arktisk fotograf uten spesialiseringsfelt. De siste tre årene har jeg gjort alt fra nyfødtfotografering til fotografering offshore med oljebransen. Mitt arbeid følger årstidene, og jeg fotograferer mest mulig utendørs med naturlige lyskilder, både med og mot sesongens naturkrefter. Vær og vind er noe jeg gjerne trosser sommer som vinter, under midnattssol eller mørketid, helst ute i naturen.

Utstyret jeg bruker og behersker er Sony A7riii kamera, redigeringsprogrammene Lightroom og Premiere Pro (og til dels Photoshop). Jeg er lisensert dronepilot og disponerer en DJI Air S 2. I tillegg anvender jeg gjerne gopro og mobiltelefon for filming og dokumentering i situasjoner hvor dette faller seg naturlig, ellers hvis værforholdene er for røffe for drone og kamera. 

Education:

Jeg er utdannet lektor i idrett med tilleggsfag i friluftsliv og digital mediedesign. 

Certificate

A2-sertifikat for piloter (drone)

Bilsertifikat (B)

bottom of page